Bajskorvs-plugg!

Ligger just nu i min säng o sjunger 'just the way you are' haha inte så ovanligt att jag typ springer runt o sjunger elr så. Egentligen måste jag plugga, men har as ont i huvudet, och då menar jag det påriktigt! Men pappa kommer hem snart för han har varit och handlat mat. Då måste han hjälpa mig me pluggandet, hehe fattar fortfarande inte hur man skriver citat. Är jätte trött också! Har bestämt att jag ska gå och lägga mig runt kl21 den här veckan, för är så trött hela tiden!
Men idag är det väl start på 'topmodell Sverige', det ska jag se iallafall.
Men nu kommer pappa hem och så, måste gå!


Sitter mobbad i skolan!

Hej hej just nu sitter jag helt mobbad i korridoren i skolan. Egentligen har jag lunch nu, men pallar inte gå dit ensam.
Idag när jag kommer hem måste jag läsa 150sidor o skriva 15citat, döda mig!!


Puss o hej!


I skolan!

Hej hej just nu sitter jag i skolan med Ella, Amanda och Celine. Klockan 10.30 då ska vi kolla på en dansshow som 9orna har gjort.
Asså en lärare i min skola frågade om jag hade börjat nu och trodde att jag var en annan tjej som går i min pralelklass(stv). Och rektorn trodde också jag var ny, jag ba nä jag börja här i början av 7an samtidigt som Ella o Celine. Hahaha han ba det är bra, då har du sköt dig och inte suttit vid mig. Hahaha!!
Idag är det kulturkurs också... :(, har ju affrodance, hatar det de är as tråkigt! Det är inte ens nån som jag umgås med som har det. Men jag har Jätte ont i mitt vänstra ben så tror inte att jag kommer kunna vara med! Om inte mitt ben har blivit bättre imorrn så ska jag gå till skolsyran.
Men nu börjar jag strax igen. Puss!


Pannkakor jag, Amanda och Celine gjorde häromdan!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1460218/images/2012/pic_186120357.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1460218/images/2012/pic_186120357.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1460218/images/2012/pic_186120357.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1460218/images/2012/pic_186120357.jpg" class="image">


My eye!


Lonely


Nu: plugga!


Måste typ plugga, men...

Men är helt död. När jag kom hem så la jag mig i sängen o ligger fortfarande här o har typ messat o så, håller på att Somna. Måste egentligen plugga, men orkar verkligen inte, hoppas jag blir piggare efter maten.

Idag efter skolan var jag me Ella o Amanda, vi gjorde lite olika grejer. Orkar inte skriva vad o så.
Hejdå


Står o väntar på bussen

Just nu står jag i väntar på bussen som kommer när som helst.
Vill ni veta en sak? Jag är ju hungrig hela tiden o så, och idag käka jag 4smörgåsar till frukost och i vanliga fall kan jag bara käka 1. Hahhahah jätte intressant elr hur?
Okej nu kom bussen, så jag sitter på bussen just nu. Och jag är as trött också! Igår låg jag o kolla på tv och då somna jag typ, och vakna av nåt på nyheterna.
Puss puss, hör av mig sen!


Kom precis hem!

Kom precis hem från skolan, men jag, Amanda o Celine satt kvar ett tag i skolan o typ lyssna på musik.
På bussen när jag hade klivit på, så sa typ nåt fyllo: Ska du inte sätta dig stumpan. Och såklart får jag paniiik o sätter mig längst bak i bussen. Typiskt mig att få panik, Men seriöst det var as äckligt, han stanck rök o var gammal.
Nu sitter jag iallafall o lyssnar på JustinBieber(L) Drömde om honom inatt, o vakna mitt uppe i drömmen av alarmet... -.- Det var ju jätte kul!
Idag ska jag typ käka sparrissoppa, fett gott ju! :). Och ikväll blir det väl att plugga... Måste typ plugga varje kväll nu, känns som vi har fått en hel del läxor.
Men aja.
Puss o hej!




Pluggar

Ignorera min fula handstil!


Svar på frågestunden, elr jag kan säga Ysen´s frågor ;)

Haha som sagt sa jag att jag är fett mobad och typ aldrig får kommentarer o så... Men tack Ysen, tänkte ta o svara på dina frågor nu :).





Ysen om Frågestund!:
Vad tycker du om din skola?
Närmaste vänner?
Vem gillar du?
Varför började du blogga?
Visst är jag bäst?

Hahah, kram!


Svar:
1. Jag tycker att den faktiskt är riktigt bra!
2. Tror det är Ella, Celine, Amanda o Moa :)
3. En som spelar ishockey o är 94 <3
4. Hm.. tror för att det var några av mina kompisar som bloggade och jag har alltid älskat att skriva.
5. Haha efter mig! ;)


Hahah kram! :)




:')


Nea här igen!

Bloggade aldrig igår för när jag kom hem var jag tvungen att läsa, läste typ 150 sidor tror jag :o. Sen tog jag det lugnt o käkade. efter jag käkat så mådde jag as illa, fast det är inte så konstigt. Så jag var tvungen att vara hemma idag. Men hoppas jag kan gå till skolan imorn, har saknat människor därifrån ;). Men ligger här o kollar på lite olika serier. Tycker det är ganska jobbigt att inte kunna göra så mycket. Men har tänk att sticka en mössa till, fast få se om jag har nåt garn hemma som jag vill göra en mössa av.
Skriver senare om resan.

Puss o hej!

Tack Moa för gästbloggningen!

Utvecklingssamtal

Hejhej! :) Kom hem vid kvart över 9 från stan, var och kollade på bio med Kajsa och Zoey. Förlåt att jag inte har bloggat, men jag vaknade 10, åt frukost, satte mig vid tvn, pluggade, surfade lite, pluggade och gick på utvecklingssamtal. Pappa kunde tyvärr inte skjutsa mig hem sen, utvecklingssamtalet innan mig var lite längre. Men iaf, nu sitter jag här och pluggar, IGEN. :D MÅSTE BLI KLAR! Men imorgon kommer Nea hem och det blir normal bloggning för er! :) Kram!! :D ♥
'
'
Nån bild någon (tror Ellen) tog när jag åt lunch, FUL men har ingen annan bild just nu ...

Lägga mig

Ska snart gå och lägga mig, sry att jag inte har bloggat så mycket men har vart hos Zoey och pluggat, sen pluggade jag mer när jag kom hem sen somnade jag och sen gick jag ut och kom hem och spelade Sims 3, haha, nörd jag är ... Jaja, har utvecklingssamtal 14.30 imorn, sen så är jag ledig i stort sett hela dagen, FÖRUTOM att jag måste plugga liiiiiite till, hehe. ^^ Men jag skulle kanske på bio med Zoey och så, sen på onsdag blir det en normal dag ... F*** SKOLAN!
'
'
Ska lägga mig och läsa denna nu, hejdå! ♥

Skola snart

Hejhej, Moa här! :) Idag börjar jag skolan, men vi kommer vara "lediga" i tre dagar från denna dag, eller, jag ska dit, hämta mina grejer, fråga lite frågor osv. Sen får vi en hemuppgift vi ska göra till onsdag, och vi lämnar in den sen på onsdagen. :) Så det blir rätt chillerill för mig. Men japp, här får ni lite färsk uppdatering, hejdå ♥
just nu

Gästbloggning

Hejhej, jag ska gästblogga hos Nea här tills den 11:e från idag! :) Jaa, vad ska jag skriva? Idag ska jag väl möta Ellen här hemma hos mig, och jag håller på att ladda ner en till film som vi ska kolla på. ^^ Men jaja, vi ses senare, hejdå! ♥
'
Jag, hehe ...

Gästbloggning

Hejhej, jag ska gästblogga hos Nea här tills den 11:e från idag! :) Jaa, vad ska jag skriva? Idag ska jag väl möta Ellen här hemma hos mig, och jag håller på att ladda ner en till film som vi ska kolla på. ^^ Men jaja, vi ses senare, hejdå! ♥
'
Jag, hehe ...

Frågestund!




Tänkte ha frågestund, som jag svara på 11 Januari. Men vet att jag är så mobbad o aldrig får några kommentarer, så det kommer nog inte bli några frågor....




Kommer inte kunna blogga!!!

Kommer inte kunna blogga mellan 8 till 11 Januari. Men Moa kommer gästblogga åt mig!

Är as trött!

I farsta köpte vi de vi skulle o sen gick vi o käka på subway o sen fika vi på ett café.
Just nu är jag jätte trött, tror jag nästan kommer gå o lägga mig efter maten. Och hoppas det är mat snart, är as hungrig! :/. Har ont i huvudet också :/.

Här kommer det en konstig bild på mina ögon som är tagen nån gång. (har brist på bilder)

Precis kommit till pappa!

Ja, har precis kommit till pappa. Jag skulle inte vara me o fira nån av dom där idag ;). Men snart ska vi åka till Farsta o köpa en grej. Kanske blir nåt annat också, vem vet ;). Men nu har jag nog inget intressant att skriva tror jag.

Hör av mig ;).

Jag ser jätte konstig ut på bilden för att solen lysste in mycket i mitt rum!

Today I don't feel like doing anything!

Haha! Men väckte Moa kvart över 12, Och var as hungrig. Själv hade jag ju vaknat kvart i 9. Men idag har vi inte gjort ett skit typ. Typ bara sutit vid datan o så. Men runt kl 15 så började jag hoppa in i duschen o blev människa ;). Men har fortfarande inte fixat håret än, det ska jag göra strax! Men tror inte jag orkar sminka mig idag! Sen om typ en timme kommer Moas familj o dom ska käka här, TACOS! :D. Asså jag o Moa har kännt varandra typ hela livet o våra familjer känner ju varandra o så. Så det är inte så konstigt då ;).


Imorn kommer jag till pappa igen. Fast först ska vi typ fira nån som har fyllt år. Dom ska fira en till sen, fast orkar inte så åker till pappa innan!

Puss på er!


Hittade inte bilden jag nyligen tog, fast jag hittade denhär...
Haha den är från typ i somras tror jag! Och jag vill inte ha nån kommentar nu ¨värsta wb¨ för jag drev!

Moa sover fortfarande...

Fattar inte att folk kan sova så länge? :o


Godmorgon gott folk!

Godmorgon Godmorgon! Jag vakna för nån timme sen. Men Moa sover. Får se hur länge hon sover :o, jag kan ju inte väcka folk heller... :/. Men hoppas hon vaknar snart iallafall! Själv just nu sitter jag o chattar me Dennis, hahaha. Men annars har jag jäkligt tråkigt, o nu svara han inte heller typ. bajskorvs-tråkigt jag har!

Aja hör av mig sen då, om jag inte dött av tråkighet!

Moa sover här!

Ja, Moa hängde me Hem o hon sover här ;).




Men om gårdagen!
Jag åkte till stan för att fixa en grej. Efter det så klippte jag mig, asså inte jag men en frisör. Har ganska kort nu! Sen åkte vi till mormor o var där en stund. Efter några timmar åkte vi; jag, mamma o mormor till en pizzeria o käka. Jag tog Kebab, som vanligt! :D.

Puss!


Jag o Moa när vi var små!

Ska åka o fika me Moa o dom :)


Åker till simhallen nu, bloggar om gårdagen sen!

As suddig o så, jag vet. Men har bråttom!


Have you problem with this?


Precis käkat!

Idag har jag rensat lite grejer i mitt rum o sen kom det en kompis till mamma elr ska jag säga min barndomsväns mamma. Så har inte haft tid att blogga. Och imorse när jag vakna var jag as trött!
Nu om en stund ska jag ut o promenera med mamma, motion ;). Sen vid kl 20 så skulle det vara nåt program me Agneta Sjödin som dom visar klipp när folk typ gjort bort sig i tv o så. Haahah så det ska typ jag kolla på då ;).

Puss o Kram!



Greta surviving summer

Ska kolla på den filmen nu!
Puss


Här ser ni dagens outfit också ;)


2/1-2012

Idag vakna jag 20 i 9, Och bra var ju det! För pappa fyller år idag! Så jag fixade mig och plocka fram presenten och tände ett ljus o sjöng o väckte honom. Efter han hade öppat sin present så hade jag dukat fram frukost så vi satte oss och åt. För mig är födelsedagar o sånt jätte viktigt!
Idag ska jag typ hitta på nåt me Moa tror jag :). Fast måste komma hem vid kl16 för då kommer farmor o vi ska fira pappa! :D. Och då kommer jag få min julklapp från henne också, tror jag. För blev ju sjuk när vi skulle åkt dit.



Har rakbena! ;D

Nyligen städat lite i rummet!

Har precis städat lite, damsugit o torkat glovet i rummet! Och ska snart hoppa in i duschen :). Man, eller jag iallafall känner mig så ofräsch när jag bara har sutit eb dag o knappt gjort nåt! För ett tag sen slog jag in pappas present också :D. Men det var ganska svårt att slå in, så det blev fult :(. Men That´s life!
Men nu ska jag hoppa in i duschen!



Förlåt för urusel bloggning!

Men har lixom typ nästan varit död idag. Har typ bara sutit i sängen me datan elr kollat på tv.  Så det har inte hänt något mer intressanare.
Men just nu sitter jag o chattar med en snäll tjej från finland :).

puss!


Bild från min tjejmiddag :).

Godmorgon och ett nytt år!

Godmorgon godmorgon! Har inte fattat än att det är ett nytt år!! Och en annan grej, det snöar! ;o Hhaha.
Idag ska man väl inte göra nånting, ap tråååkigt!!
Har nyligen käkat frukost o så.
Men har inget att skriva :/.
Hör av mig sen!
Puss på er!

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus